DEAFMKD.ORG.MK

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Добродојдовте

Е-пошта Печати PDF

DSC_6725Добредојдовте на официјалната страна на Националниот сојуз на глуви и наглуви на Република Македонија. Тука ќе најдете информации за работењето и организираноста на НСГНРМ, како  и активностите на глувите и наглувите лица во Македонија. Исто така ќе сретнете информации и за соработката на НСГНРМ како организација која е поврзана и со други невладини организации како и меѓународни организации со кои имаме допирна точка и соработка.

Верувам дека станавме поблиски со широката јавност преку постојано информирање за нашите чекори иницирани од денешните и идните предизвици.

Претседател: ВАСКО МАРКОВ