DEAFMKD.ORG.MK

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • black color

Соработка со Меѓународната Фондација Борис Трајковски

Е-пошта Печати PDF
Во секавање на Претседателот на Република Македонија Борис Трајковски, Меѓународната Фондација Борис Трајковски- Скопје организираше низа настани посветени на комуникацијата и разбирањето.

Националниот Сојуз на глуви и наглуви на Република Македонија заедно со учениците од ДУЦОР Партенија Зографски-Скопје земаа активно учество на сите настани : Меѓународен Лидерски Форум “ Соочување со предизвици” на 26.02.2010 ; Заедничка Молитвена Вечера-26.02.2010; Меѓународен Младински Форум- 27.02.2010 и Хуманитарен Концерт “ Рацете Зборуваат” -27.02.2010  со специјален гостин- уметнички толкувач Минди Браун од САД.

 Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат

Конференција Раце кои зборуваат