DEAFMKD.ORG.MK

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Отворање на компјутерски центар во Скопје

Е-пошта Печати PDF

Свечено отворање на Компјутерски центар во Здружението на глуви и наглуви на Скопје

Во склоп на Здружението на глуви и наглуви на Скопје постои Компјутерски центар каде глувите лица имаат можност во секое време да ги користат компјутерите за нивни потреби. Овозможена е Интернет конекција и веб камери при што глувите лица ќе можат да ги користат придобивките од интернетот во нивната комуникација со други глуви лица ширум светот.