DEAFMKD.ORG.MK

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • black color

Здруженија

Е-пошта Печати PDF

Здруженија на глуви и наглуви во Македонија:

 19 општински и меѓуопштински и градски здруженија

 1. Здружение на глуви и наглуви на Скопје
 2. Здружение на глуви и наглуви на Охрид
 3. Здружение на глуви и наглуви на Битола
 4. Здружение на глуви и наглуви на Струга
 5. Здружение на глуви и наглуви на Струмица
 6. Здружение на глуви и наглуви на Прилеп
 7. Здружение на глуви и наглуви на Штип
 8. Здружение на глуви и наглуви на Куманово
 9. Здружение на глуви и наглуви на Кичево
 10. Здружение на глуви и наглуви на Тетово
 11. Здружение на глуви и наглуви на Гостивар
 12. Здружение на глуви и наглуви на Велес
 13. Здружение на глуви и наглуви на Кавадарци
 14. Здружение на глуви и наглуви на Гевгелија
 15. Здружение на глуви и наглуви на Свети Николе
 16. Здружение на глуви и наглуви на Ресен
 17. Здружение на глуви и наглуви на Дебар
 18. Здружение на глуви и наглуви на Македонски Брод
 19. Здружение на глуви и наглуви на Кочани