DEAFMKD.ORG.MK

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Хотел Далјан

Е-пошта Печати PDF

Хотел Далјан

Контакт: 046 / 271 380

Поштенски фах 104

Охрид

Хотелот Далјан се наоѓа крај брегот на Охридското езеро, на 2 километри оддалеченост од центарот на градот Охрид.

Хотелот има прекрасен парк и сопствена плажа каде гостите можат да уживаат во природните убавини кои ги нуди Охрид.

Хотелот Далјан расопoлага со 26 соби, секоја соба има сопствен балкон и купатило.

Дел од вработените во хотелот се глуви лица кои што пленат со својата гостопримливост и квалитетна услуга.

 Хотел Далјан

 Хотел Далјан 

Хотел Далјан

 Хотел Далјан

 Хотел Далјан

Хотел Далјан

 Хотел Далјан