По повод 70 години јубилеј на НСГНРМ одржан е турнир во футсал на 30.09.2018 година во спортска сала Форца – Скопје. Учество заземаа 7 екипи од цела Македонија.
Резултатите од турнирот се следните:

Прво место: учениците од Партение Зографски – Скопје

Второ место: екипата од згн Прилеп

Трето место: екипата од згн Скопје ‘а’