DEAFMKD.ORG.MK

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија

Е-пошта Печати PDF
Делегација на Националниот Сојуз на глуви и наглуви на Македонија присуствуваше на прославата по повод Меѓународниот ден на глувите во Словенија.
 
Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија
 
Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија
 
Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија
 
Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија
 
Соработка со Асоцијација на глуви на Словенија